Nápadů na neobvyklé rande není nikdy dost. Proto jsme si pro Vás přichystali několik tipů, čím byste mohli partnera nebo partnerku překvapit a užít si tak neobvyklé rande.

The Pop Up

Jedná se o interaktivní výstavu, která Vám dovolí se vrátit do dětských let, zapomenout na každodenní stres a vytvořit si tak společné nové vzpomínky, na které budete rádi vzpomínat. Prohlídka zde trvá okolo hodiny a půl a nabízí Vám 9 interaktivních instalací. Jednotlivé instalace obsahují interaktivní prvky, takže se nebojte, že byste se jen procházeli a koukali na umělecká díla. Na téhle výstavě si můžete skočit do světa s nekonečně kuličkama, nebo si vytvořit svůj vlastní vesmír v místnosti zrcadel a lampionků.

Escape room

Únikové hry jsou skvělým způsobem, jak otestovat týmovou práci, kreativní myšlení a schopnost řešit problémy – a to vše v napínavém a zábavném prostředí. Tento typ rande je ideální pro páry, které hledají něco jiného než tradiční večer u večeře nebo v kině. Společně se postavíte proti sérii hádanek a rébusů, které musíte vyřešit, abyste unikli z místnosti v určeném časovém limitu. Výběr tématických únikových her je dnes opravdu široký – od historických příběhů, přes detektivní zápletky až po sci-fi dobrodružství. Toto neobvyklé rande vám poskytne nejen spoustu zábavy, ale také skvělou příležitost poznat, jak dobře spolu dokážete spolupracovat pod tlakem.

Let balónem

Let balónem je jedním z nejromantičtějších zážitků, které můžete zažít. Představte si, jak se vznášíte vysoko nad krajinou, obklopeni klidem a nádhernými výhledy na okolní přírodu, města nebo historické památky. Tento typ rande nabízí nejen dobrodružství, ale i jedinečnou příležitost pro hlubší rozhovory daleko od každodenního shonu. Společný let balónem vytváří nezapomenutelné vzpomínky, ať už se rozhodnete pro ranní plavbu při východu slunce nebo večerní let při západu. Je to perfektní volba pro páry, které chtějí zažít něco výjimečného a sdílet okamžiky, které se vryjí do paměti na celý život.

Planetárium

Planetárium je ideálním místem pro romantické rande s nádechem magie a tajemství. Pod hvězdnou oblohou, v pohodlí moderního sálového prostředí, se můžete společně ponořit do hlubin vesmíru a objevovat krásy galaxií, planet a hvězd. Tento zážitek nejen rozšiřuje obzory a vzdělává, ale také vytváří atmosféru plnou úžasu a inspirace. Rande v planetáriu nabízí možnost strávit večer v intimním prostředí, kde se můžete společně zasnít o nekonečných možnostech vesmíru. Je to perfektní volba pro páry, které chtějí zažít něco neobvyklého a nezapomenutelného.

Karaoke

Karaoke je skvělým způsobem, jak rozproudit energii a zažít spoustu zábavy během rande. Tento typ večera vám umožní odložit zábrany, vyzkoušet si své pěvecké dovednosti a společně se pobavit. Ať už jste talentovaný zpěvák, nebo si jen chcete užít legraci při zpívání oblíbených hitů, karaoke večer přináší příležitost vytvořit jedinečné vzpomínky. Tím, že se oba ponoříte do atmosféry hudby a společného vystoupení, se můžete nejen uvolnit, ale také se více sblížit. Je to ideální volba pro páry, které mají smysl pro humor a chtějí zažít večer plný smíchu a radosti.

Hospodský kvíz

Hospodský kvíz je skvělou volbou pro rande, které kombinuje zábavu s trochou přátelského soutěžení. V příjemné atmosféře místní hospody nebo baru můžete společně zapojit své mozkové závity a otestovat si znalosti v různých oblastech – od popkultury přes historii až po vědu. Tento typ rande nabízí možnost spolupracovat jako tým, nebo si naopak změřit síly v různých kolech kvízu. Navíc je to skvělá příležitost setkat se s novými lidmi a zažít něco nového. Hospodský kvíz je ideální pro páry, které mají rády výzvy a chtějí si užít večer plný zajímavých otázek, diskusí a samozřejmě i dobrého pití.