Hledáte tipy na místa, která byste mohli navštívit s dětmi v zimním počasí. Místa, kde je zábava pro všechny věkové kategorie zaručena?

Dnes přinášíme hned několik míst, která stojí za to navštívit!

The Pop Up!

Kouzelná interaktivní výstava, která vám umožní na chvíli zapomenout na všechno, co vás trápí a vaše děti se skvěle zabaví. Nakoukněte do devíti různých místností a užijte si společně krásné odpoledne. Tato výstava je určena pro všechny věkové skupiny – děti si zde užijí spoustu zábavy a dospělí si připomenou své dětské roky. Každá místnost je jedinečná svou vlastní vůní, zvukem a barvami, což vytváří nezapomenutelnou atmosféru. Během prohlídky se můžete dozvědět, jak a proč jednotlivé instalace vznikly, a zároveň splnit úkol, který je s nimi spojen.

Rezervace vstupenek je možné na stránce https://thepopup.reenio.cz/.

Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je ideální destinací, kam vyrazit s dětmi během zimních měsíců. Tento největší aquapark ve střední Evropě nabízí nekonečnou zábavu pro celou rodinu, a to bez ohledu na počasí venku. Děti se vyřádí na tobogánech, v divoké řece nebo ve vlnobití, zatímco rodiče si mohou odpočinout ve wellness zóně nebo si užít saunový svět. Pro nejmenší je k dispozici dětský vodní svět s atrakcemi přizpůsobenými jejich věku. Aquapalace Praha je skvělou volbou, jak si společně užít den plný dobrodružství a relaxace v teple a pohodlí.

Planetárium

Planetárium je skvělou destinací pro rodinný výlet v zimě, která poskytuje fascinující zážitky pro děti i dospělé. V pražském Planetáriu se můžete těšit na interaktivní programy a projekce, které přiblíží vesmír a jeho tajemství. Děti budou ohromeny realistickými simulacemi noční oblohy a možností objevovat hvězdy, planety a galaxie. Moderní projekční technologie přenese návštěvníky do vzdálených koutů vesmíru, kde se mohou dozvědět zajímavosti o sluneční soustavě, hvězdných konstelacích a kosmických fenoménech. Planetárium nabízí také edukativní workshopy a výstavy, které jsou skvělým způsobem, jak spojit zábavu s učením a vytvořit nezapomenutelné zážitky pro celou rodinu.

Muzeum voskových figurín Madame Tussauds

Muzeum voskových figurín Madame Tussauds je skvělým místem pro rodinný výlet, který zaujme děti i dospělé. Toto světově proslulé muzeum nabízí unikátní příležitost setkat se s realistickými voskovými figurínami slavných osobností z různých oblastí – od filmových hvězd a sportovců po historické postavy a popové ikony. Děti i rodiče si mohou užít zábavné a fotogenické chvíle při pózování s figurínami svých oblíbených celebrit, což vytváří skvělé příležitosti pro zajímavé a originální fotografie. Muzeum nejenže nabízí interaktivní zážitky, ale také přináší edukační prvky, které návštěvníkům přibližují životy a úspěchy osobností, které představují. Madame Tussauds je ideálním místem pro rodinný výlet, který kombinuje zábavu s fascinujícím pohledem na svět slavných osobností.

Divadelní představení

Divadelní představení je vynikající volbou pro rodinný výlet, která nabízí kulturní zážitek a zábavu pro všechny věkové skupiny. Navštívit divadlo s dětmi může být nejen poučné, ale i velmi zábavné. V Praze najdete širokou nabídku představení, od klasických pohádek a muzikálů po moderní adaptace známých příběhů. Mnohá divadla nabízejí speciální programy pro děti, které zahrnují interaktivní prvky, hudbu a pohyb, čímž přizpůsobují obsah mladšímu publiku. Divadelní představení nejenže rozvíjí představivost a kreativitu dětí, ale také nabízí možnost sdílet společný kulturní zážitek. Po představení můžete s dětmi diskutovat o tom, co viděly, a sdílet dojmy, což přispívá k obohacujícímu a vzrušujícímu dni strávenému spolu.