Nevíte si rady, jaký dárek pro ženu k Vánocům letos pořídit? Pokud Vás zrovna nic nenapadá, nezoufejte. Tady jsme pro Vás sepsali pár tipů na vánoční dárky!

Poukaz do The Pop Up

Jedná se o interaktivní výstavu v Praze, která Vám zaručeně zatají dech. Přijďte si sem vyčistit hlavu, pohrát si v kuličkáriu, zhoupnout se společně až do oblak a nebo se vyřádit s konfetami. The Pop Up je ideálním dárkem nejen pro Vaši ženu, ale i pro celou rodinu nebo pro Vaše kamarády a zažijte tak společný den plný zábavy a zážitků! Zakoupit voucher jako dárek můžete ZDE.

Floristický kurz

Jestli je Vaše partnerka zapálená do květin a má ráda tvoření, tak darováním floristického kurzu nic nezkazíte. Může si tak vytvořit květinu podle svých představ, naučí se základní techniky floristiky a bude mít krásný den. Kdybyste věděli, že její kamarádka má také ráda rostlinky, neváhejte a řekněte jí o tom, ať můžou jít holky společně.

Oblíbený parfém

Pokud víte, že má Vaše partnerka nějaký parfém, který má velmi ráda, tak je to ideální řešení vánočního dárku. A pokaždé, když si ho na sebe dá, tak si na Vás jistě ráda vzpomene. Pokud nevíte jakou přesně vůni zvolit, můžete zakoupit balíček testerů různých parfémů. Nejen že máte větší šanci se trefit partnerce do vkusu, ale navíc si partnerka může na každou příležitost zvolit jinou vůni.

Odpočinek na masáži

Snad každý si rád zajde na masáž, žijeme ve světě plném stresu. Vaše žena si určitě ráda odpočine na masáži. Existuje mnoho druhů, například relaxační, zdravotní, lymfatické nebo dokonce i těhotenské. Vybere si opravdu každý podle vlastních potřeb. Po masáži si v některých Spa centrech může partnerka i zajít do sauny nebo třeba vířivky.

Tip: můžete koupit voucher i sobě a na masáž jít tak společně!

Základní kurz lezení via ferrat s instruktorem

Má-li Vaše partnerka ráda dobrodružství nebo chce zkoušet nové věci, tak ji můžete obdarovat poukazem na kurz lezení ferrat například na Děčínsku. Pokud jste aktivní pár, můžete jít společně a tak se více sblížit. Tento dárek nabízí nejen příležitost naučit se něco nového a překonávat fyzické i mentální výzvy, ale také posiluje vzájemnou důvěru a spolupráci, což může obohatit váš vztah. Lezení se postupně stává stále oblíbenější aktivitou, ať už pro rekreační nebo sportovní účely, a může se stát skvělým koníčkem, který budete sdílet spolu.

Vysněný šperk

Šperk je dárkem, který má sílu vyjádřit lásku, úctu a obdiv způsobem, který slova často nedokážou. Ať už se jedná o elegantní náhrdelník, jemné náušnice, nebo personalizovaný náramek, šperk nese osobní význam a stává se symbolem výjimečných okamžiků. Když vybíráte šperk pro svou partnerku, vybíráte nejen krásný předmět, ale také kousek, který ji bude doprovázet v každodenním životě a připomínat jí vaše společné chvíle. Šperk je nadčasovým dárkem, který nikdy nevyjde z módy a vždy bude mít místo v jejím srdci.