Vánoce se blíží a s nimi i čas vánočních večírků, které k závěru roku neodmyslitelně patří. Pokud přemýšlíte, kde letos uspořádat nezapomenutelnou oslavu, máme pro vás výběr deseti nejlepších míst v Praze, která zajistí tu správnou vánoční atmosféru.

1. The Pop Up

The Pop Up! jsou kreativní prostory vhodné k pronájmu na firemní akce, vánoční večírky či influencerské akce.  Skládají se z devíti propojených místností, kdy v každé místnosti najdete jednu interaktivní instalaci. 

Instalace vždy obsahuje úkol, či zábavnou aktivitu vytvořenou tak, aby dospělí zažili něco jedinečného a nezapomenutelného. Všechny instalace navíc propojuje jedinečná vizuální podoba, která se následně silně obtiskne na sociálních sítích. Možnost instalace vyzdobit logy či produkty Vaší firmy.

Od 1. listopadu Vás přivítá nová výstava s názvem "Kdo jsem?" Čeká na Vás více audiovizuální instalace, zábavnější úkoly a jedinečnější zážitek, který jen tak jinde nenajdete. Rozvržení prostorů zůstává stejné, včetně velikosti hlavní místnosti a možností občerstvení, nápojů a možností dekorace v tématu firmy.

Buďte první, kdo naší novou výstavu navštíví!

2. The Monkey Bar Prague

Prostory jsou ideální pro soukromé akce a večírky až pro 150 hostů. Nabízí také exkluzivní eventy v privátním salónku pro přibližně 30 osob. Jejich zařízení je vhodné pro tiskové konference a akce k představení produktu na unikátním místě. Dále organizují incentivní programy včetně koktejlového workshopu. K dispozici jsou i skupinové snídaně, brunche, obědy a večeře.

Moderní členitý prostor oblíbeného koktejlového baru se butikovým hotelem se nachází dva bloky od Václavského náměstí, naproti hlavnímu nádraží. Vstupte do světa prvotřídní gastronomie, nasajte nejnovější trendy v oblasti mixologie a objevte sofistikovaný interiérový design. Tým Monkey tvoří zástup profesionálních barmanů z místní koktejlové komunity a šéfkuchařů se zkušenostmi z celého světa.

3. Žebeerková Kozlovna

Žebeerková Kozlovna je známá pro svou příjemnou a uvolněnou atmosféru. Moderní interiér a výběr kvalitního českého piva přispívají k neformálnímu posezení, které si užijete s přáteli nebo kolegy. Nabízí také tradiční česká jídla jako svíčkovou nebo pečená kolena, což zaručuje, že vaši hosté budou spokojeni. Ideální pro večírky, kde chcete navodit pohodovou náladu.

4. SmetanaQ Gallery & Bistro

SmetanaQ propojuje umění a gastronomii. Umístěné přímo na nábřeží Vltavy, toto místo nabízí nejen skvělé jídlo, ale také nádherné výhledy na řeku a město. Interiér bistro je moderní a příjemný, ideální pro kreativní duše, které hledají inspiraci a zážitky. Vhodné pro větší skupiny (kapacita 250 osob), které si chtějí užít umění v kombinaci s kvalitní gastronomií.

5. Bistro Proti Proudu

Bistro Proti Proudu se vyznačuje minimalistickým designem a útulnou atmosférou. Je to ideální místo pro menší a intimní oslavy, kde si můžete užít výborné jídlo a kvalitní víno. Bistro se zaměřuje na sezónní a lokální suroviny, což zaručuje čerstvost a kvalitu pokrmů. Skvělé pro večírky s rodinou nebo blízkými přáteli.

6. Slovanský dům

Slovanský dům je elegantní komplex v centru Prahy, který se specializuje na exkluzivní akce. Disponuje prostornými sály a možností profesionálního cateringu, což je ideální pro firmy hledající luxusní prostředí pro své večírky. S moderním vybavením a stylovým interiérem je Slovanský dům dokonalým místem pro slavnostní akce a večírky.

7. Lokál Dlouhá

Lokál Dlouhá nabízí autentický český zážitek, který ocení každý milovník piva a české kuchyně. S širokým výběrem tradičních jídel a piv z českých pivovarů je toto místo ideální pro neformální oslavy s většími skupinami kolegů. Přátelská atmosféra a příjemný personál zaručují, že vaši hosté se budou cítit vítáni a spokojeni.

8. Prague Boats

Oslava na vodě? Prague Boats nabízí unikátní možnost pronájmu lodi pro vánoční večírek. Plavba po Vltavě s nádhernými výhledy na osvětlené město a historické památky je zážitkem, na který nezapomenete. Můžete si zvolit catering a vychutnat si večeři při plavbě, což je ideální pro romantické nebo firemní akce.

9. Duplex Rooftop Club

Duplex na Václavském náměstí je známý svým moderním interiérem a živou atmosférou. Tento střešní klub nabízí fantastické výhledy na město a skvělou zábavu s DJem a živou hudbou. Ideální pro větší večírky, kde chcete kombinovat zábavu a exkluzivitu. Duplex je skvělou volbou pro firemní akce, které si žádají něco speciálního.

10. Občanská plovárna

Občanská plovárna je krásný prostor s úchvatným výhledem na Vltavu. Nabízí kombinaci vnitřních a venkovních prostor, což je ideální pro různé typy večírků. Historický interiér a stylová atmosféra přispívají k jedinečnému zážitku, který si vaši hosté zamilují. Venkovní terasa s výhledem na řeku je zvláště kouzelná i v zimním období.