Plánování narozeninové oslavy v Praze může být zábavnou výzvou. Město nabízí spoustu míst, kde můžete zorganizovat nezapomenutelnou oslavu pro děti i dospělé. Od dobrodružných zábavních parků po elegantní místa s vybraným cateringem – vybere si každý. Podívejte se na pět skvělých míst, kde můžete uspořádat narozeninovou oslavu v Praze.

The Pop Up!

Tento kreativní prostor s devíti krásnými instalacemi si můžete pronajmout celý pro sebe a uspořádat tu nejoriginálnější narozeninovou oslavu, na kterou bude každý dlouho vzpomínat. Děti se vyblbnou v kuličkáriu a vy si zatím můžete užít vychlazené prosecco. V hlavní místnosti na vás bude čekat posezení, ke kterému si můžete objednat občerstvení, nebo si můžete přinést vlastní. Prostor je ideální pro 35 osob. Pro rezervaci pište na info@thepopup.cz. Více informací naleznete ZDE.

Aquapalace Praha

Pro milovníky vodních radovánek je Aquapalace Praha to pravé místo. Tento obrovský aquapark nabízí vše od tobogánů až po relaxační zóny. Oslavu zde můžete obohatit o soukromou místnost, kde se můžete občerstvit a odpočinout po dni plném zábavy.

Funpark Žirafa

Funpark Žirafa je jedním z největších indoor zábavních parků v Praze, kde najdete vše od prolézaček po trampolíny. Nabízí speciální balíčky pro narozeninové oslavy, které zahrnují vstup, jídlo a zábavu.

Bowling V Celnici

Pro ty, kteří chtějí přidat trochu soutěžení a sportu, je Bowling V Celnici skvělou volbou. Moderní bowlingová dráha je ideální pro oslavu narozenin spojenou se sportem a zábavou.

Escape Rooms Prague

Pro ty, kteří mají rádi hádanky a výzvy, jsou Escape Rooms skvělou volbou. Oslava v únikové místnosti přinese nezapomenutelný zážitek plný napětí a zábavy, kde se budete snažit vyřešit všechny úkoly a uniknout včas.